Thuis Productende sorteerder van de riemkleur

Dubbele de Kleurensorteermachine van de Laagriem/Plastic Sorterend Materiaal 1-1.6kw

Dubbele de Kleurensorteermachine van de Laagriem/Plastic Sorterend Materiaal 1-1.6kw

  • Double Layer Belt Color Sorting Machine / Plastic Sorting Equipment 1-1.6kw
 • Double Layer Belt Color Sorting Machine / Plastic Sorting Equipment 1-1.6kw

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: AMD
  Certificering: CE
  Modelnummer: BS1200DY

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: Houten Dozen, Vacuümaluminiumverpakking
  Levertijd: 15 werkdagen
  Betalingscondities: L / CT / T
  Levering vermogen: 5000 Sets per jaar
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  model: BS1200DY Type: 6sxz-336e
  Laagaantal: Dubbele output: 4-6
  macht: 1-1.6kw spanning: 220V/50 Hz
  Dimensie: 2840mm x2057mm x 2090mm naam: de sorteerder van de riemkleur
  Hoog licht:

  belt color sorting machine

  ,

  plastic color sorter

  Dubbele de Kleurensorteermachine van de Laagriem/Plastic Sorterend Materiaal 1-1.6kw

   

  De Sorteermachine TECHNISCHE KENMERKEN van de riemkleur

   

   HET SYSTEEM VAN DE BEELDverwerking

   

  Toepassend de internationale geavanceerde volledige technologie van het kleurenaftasten, DSP+FPGA-de verwerkingstechnologie, evenals het complexe algoritme van veelvoudige die wijzen met kleur en ruimte worden gecombineerd, kan dit systeem de functie verstrekken van color& hetgebaseerde sorteren afhankelijk van het verschil van materialen.

   

   CHI DIE DE MAGNETISCHE ELEKTROMAGNETISCHE WAARDE VAN DE CONTROLEhign FREQUENTIE BEWEGEN

   

  Het toepassen van de intemational geavanceerde technologie van het de kleurenaftasten van 2048 volledige. DSP+FPGA de verwerkingstechnologie, evenals het complexe algoritme van veelvoudige die wijzen met kleur en ruimte worden gecombineerd, dit systeem kunnen de functie verstrekken van color& hetgebaseerde sorteren afhankelijk van het verschil van materialen, en u toestaan om veelvoudige wijzen vrij te plaatsen en om het even welk materiaal van tientallen duizenden degenen selecteren bij uw optie.

   

   BESTURINGSSYSTEEM

   

  Met intelligent werkend platform, kan het systeem be*heersen zijn en gemakkelijk gewerkt, turming de intelligente communicatie tussen menselijk en machine in werkelijkheid en eliminerend al uw concems over het werken.

   

   INTELLIGENT DE FUNCTIEontwerp VAN HET WINDgordijn

   

  Door het ventilator blazende systeem, zal de hoge snelheid airftlow voor de lensglaspoeder, etherische en snelle ontruiming, resolutie verzekeren en zal sorterende nauwkeurigheid kleuren.

   

   UNIEK LUCHT-ZUIGING EN VENTILATIEsysteem

   

  Het gebruik van lucht-zuiging en ventilatie het systeem kan helpen om de vlotters in het materiaal weg te halen, verzekerend een hogere resolutie van lens en nauwkeuriger Colorado - gebaseerd sorterend tarief.

   

  DE DUBBELE WIJZE VAN DE LAAGscheiding

   

  Volgens de verschillende behoeften van klanten kan buigzaam worden geplaatst realiseren het sorteren opnieuw aan controle, geen behoefte kan verminderen om de functie van de vultrechter te vervangen.

   

  POWELFUL KLEUR SORTERENDE FUNCTIE

   

  De riem-type kleurensorteerders kunnen niet alleen de kleuren sorterende waaier van de sorteerders van de hellingskleur ontmoeten, kan het bevredigende kleuren soting alternatieven voor etherische, iregular, gemakkelijk gebroken, hoogst-vochtige materialen ook verstrekken, die de onbevredigende kleuren sorterende gevolgen kunnen effectief oplossen toe te schrijven aan kleine die ernstsnelheid door lichtgewicht van deze speciale materialen wordt veroorzaakt, de vervoerssnelheid van bell-type kleurensorteerder kan tot 4m/s zijn, die requiements voor kleuren het sorteren en opbrengst kan effectief ontmoeten.

  Het het verpletteren tarief easly gebroken materialen kan worden geminimaliseerd; de gemakkelijke kleuren sorterende oplossing kan voor materialen met hoge vochtigheid avoilable zijn; de perfecte kleuren sorterende oplossing kan ook voor mateials gemakkelijk in entrepot beschikbaar zijn.

  5088 kan de volledige technologie van het rassenbarrièreaftasten, algoritmen die kleuren en ruimten combineren " kleur sorting+shape die " voor verschillende materialen verstrekken sorteren, kunnen vaieties van wijzen vrij worden geplaatst.

  het is van toepassing op vele materialen.

   

  Dubbele de Kleurensorteermachine van de Laagriem/Plastic Sorterend Materiaal 1-1.6kw 0

  Opmerkingen: De parameters zijn gebaseerd op Kwartssteen (de afvalinhoud is 8%), zijn de specifieke indexen voor wijzigingen vatbaar volgens de materiaal en afvalinhoud; De producten zijn onderworpen zonder voorafgaande kennisgeving aan update, te zien gelieve de daadwerkelijke producten.

   

  Van de de Kleurensorteerder van Anhuizhongke is Optisch-elektronisch de Machinesco., Ltd een high-tech onderneming die zich in R&D, de productie en de verkoop van intelligente kleurensorteerders specialiseren. Het bedrijf wordt gevestigd in Baiyan- Technologiepark in High-tech de Ontwikkelingsstreek van Hefei van China, met een gebied van 100.000 vierkante meters, 22.000 vierkante meters moderne workshops en 25.000 vierkante meters wetenschappelijke onderzoekgebouwen. Voorts heeft het bedrijf een totaal van 150 miljoen in het construeren van workshops en het kopen van faciliteiten geïnvesteerd, die meer dan 100 reeksen verfijnde machines zoals spaanderlassers, lasersnijders en CNC systemen omvatten. Deze investeringen staan het bedrijf toe om een jaarlijkse productiecapaciteit van 5.000 reeksen intelligente kleurensorteerders en een jaarlijkse output van 60 miljoen USD te hebben, en één van de grootste productiebasissen van intelligente kleurensorteerders te worden.

   

  Het specifieke R&D-centrum baseert zich in Hefei, een nationale wetenschap en onderwijsbasis, als tactiek om de het onderzoek en de ontwikkelingsinspanningen van het bedrijf te steunen. Het bedrijf heeft ook een R&D-team gevestigd uit ervaren die ingenieurs wordt samengesteld en door belangrijke optoelectronic deskundigen in China wordt geleid, dat sterk vermogen in onderzoek en ontwikkeling, buitengewone innovatieve ideeën, en pragmatische R&D-initiatieven dat demonstreert. In het bijzonder, heeft het bedrijf de snelle ontwikkeling en de toepassingen van kleuren sorterende technologieën door samenwerking met Delta, een fabrikant van de V.S. van kleurensorteerders geleid. In het bijzonder, heeft het bedrijf zijn Amd-reeks kleurensorteerders ontwikkeld, waarvoor het bedrijf exclusieve intellectuele-eigendomsrechten ontving, door zijn die onderzoek toe te passen en ervaring te vervaardigen in de loop van de afgelopen 30 jaar wordt geaccumuleerd. Deze kleurensorteerders laten nauwkeurige sorterende verrichtingen voor stijging, ruwe graangewassen, thee en speciale materialen toe. Derhalve worden de bedrijfgrepen meer dan het marktaandeel van 30% in Chinese markt, en de producten met succes uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Brazilië, India, Indonesië, Zuidoost-Azië en andere landen en gebieden.

  Contactgegevens
  Anhui Zhongke Optic-Electronic Color Sorter Machinery Co., Ltd.

  Contactpersoon: sales

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  CONTACT

  Adres: No.43, Yulan-Road, Baiyan-Technologietuin, Hi-tech Ontwikkelingsstreek, Hefei-Stad, Anhui-Provincie, China

  Factory Adres:No.43, Yulan-Road, Baiyan-Technologietuin, Hi-tech Ontwikkelingsstreek, Hefei-Stad, Anhui-Provincie, China