Thuis

Anhui Zhongke Optic-Electronic Color Sorter Machinery Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Anhui Zhongke Optic-Electronic Color Sorter Machinery Co., Ltd.

Van de de Kleurensorteerder van Anhuizhongke is Optisch-elektronisch de Machinesco., Ltd een high-tech onderneming die zich in R&D, de productie en de verkoop van intelligente kleurensorteerders specialiseert. Het bedrijf wordt gevestigd in Baiyan- Technologiepark in High-tech de Ontwikkelingsstreek van Hefei van China, met een gebied van 100.000 vierkante meters, 22.000 vierkante meters moderne workshops en 25.000 vierkante meters wetenschappelijke onderzoekgebouwen. Voorts heeft het bedrijf een totaal van 150 miljoen in het construeren van workshops en het kopen van faciliteiten geïnvesteerd, die meer dan 100 reeksen verfijnde machines zoals spaanderlassers, lasersnijders en CNC systemen omvatten. Deze investeringen staan het bedrijf toe om een jaarlijkse productiecapaciteit van 5.000 reeksen intelligente kleurensorteerders en een jaarlijkse output van 60 miljoen USD te hebben, en één van de grootste productiebasissen van intelligente kleurensorteerders te worden.

 

Het specifieke R&D-centrum baseert zich in Hefei, een nationale wetenschap en onderwijsbasis, als tactiek om de het onderzoek en de ontwikkelingsinspanningen van het bedrijf te steunen. Het bedrijf heeft ook een R&D-team gevestigd dat uit ervaren ingenieurs wordt samengesteld en dat door belangrijke optoelectronic deskundigen in China wordt geleid, dat sterk vermogen in onderzoek en ontwikkeling, buitengewone innovatieve ideeën, en pragmatische R&D-initiatieven demonstreert. In het bijzonder, heeft het bedrijf de snelle ontwikkeling en de toepassingen van kleuren sorterende technologieën door samenwerking met Delta, een fabrikant van de V.S. van kleurensorteerders geleid. In het bijzonder, heeft het bedrijf zijn Amd-reeks kleurensorteerders ontwikkeld, waarvoor het bedrijf exclusieve intellectuele-eigendomsrechten ontving, door zijn onderzoek toe te passen en ervaring te vervaardigen die in de loop van de afgelopen 30 jaar wordt geaccumuleerd. Deze kleurensorteerders laten nauwkeurige sorterende verrichtingen voor stijging, ruwe graangewassen, thee en speciale materialen toe. Derhalve worden de bedrijfgrepen meer dan het marktaandeel van 30% in Chinese markt, en de producten met succes uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Brazilië, India, Indonesië, Zuidoost-Azië en andere landen en gebieden.
 
In het concept „het Vertrouwen van de Winstklant door Kwaliteitsproducten, verkrijg Vertrouwen bij de Superieure Diensten“, is het collectieve principe van „Winstklanten met Eerlijkheid en Goede Reputatie“ en het de dienstconcept de „Dienst Beschikbaar op elk ogenblik“, verheugt het bedrijf zich op het vestigen van samenwerking met nieuwe en oude vrienden voor gemeenschappelijke voordelen.
 
 
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : AMD

Aantal werknemers : 500~1000

Jaarlijkse omzet : 60000000-70000000

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 60% - 70%

geschiedenis van het bedrijf

2002-2007 Bereidende periode:

                   Opgericht bedrijf

                   AMD-de met succes gelanceerde sorteerder van de merkkleur

 

 

2008-2011 Snelle ontwikkelingsperiode:

                  Het bedrijf investeerde 20 miljoen USD om het Zhongke-industrieterrein te bouwen

                  De jaarlijkse verkoop bedraagt tot 30 miljoen USD

 

 

2012-2018 Rijpe periode:

                  AMD-het merk bereikt het“ Chinese beroemde merk“

                  Het bedrijf werd vermeld in de Voorraad van Shanghai

                  De jaarlijkse verkoop bedraagt tot 60 miljoen USD

bedrijfsdiensten

 

 

Geen kwestie waar u in de wereld bent zal, Onze diensten u werkelijk maken voelen: „wij zijn altijd door uw kant“

 

China Anhui Zhongke Optic-Electronic Color Sorter Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Anhui Zhongke Optic-Electronic Color Sorter Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

  • Tijdens het gebruiken van het materiaal, om uw schade te vermijden van apparatendelen die door gebruik op lange termijn wordt veroorzaakt en het kleuren sorterende effect te beïnvloeden, zal ons goedgetraind professioneel en technisch team geen inspanning sparen om de steun van de naverkoopdienst voor u te verlenen. Waar u bent, zullen wij de geschikte hulp voor u verstrekken.
  •  
  • Gebruikend AMD-kleurensorteerders, moet u niet de zich technologie ongerust maken bent uit tijden. wij hebben de rijke ervaring van de kleuren sorterende toepassing, de krachtige capaciteit van de onderzoekinnovatie en de levenslange vrije verbeteringen om uw materiaal met nieuwste vooruitgang te houden. Geloof het beste wanneer u ziet.

Bedrijfteam

Wij hebben meer dan 500 werknemers

 

China Anhui Zhongke Optic-Electronic Color Sorter Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

CONTACT

Adres: No.43, Yulan-Road, Baiyan-Technologietuin, Hi-tech Ontwikkelingsstreek, Hefei-Stad, Anhui-Provincie, China

Factory Adres:No.43, Yulan-Road, Baiyan-Technologietuin, Hi-tech Ontwikkelingsstreek, Hefei-Stad, Anhui-Provincie, China